Min "jungfru" resa till Cruft 2010

Det var Jag, Cia, Helena, Sussi och Anette som åkte ner utan hundar. Jag var den ända "oskulden" och såg mycket fram emot resan. Och det började bra. På det här härliga Bed & Breakfast bodde vi
De hade får, hästar, hund och en trebent katt. Den var jätte gosig, så jag bara måste ta med den bilden.
Vi var på plats tidigt på mässan, så vi hade hela förmiddagen på oss att gå runt innan Fieldarna skulle in i ringen. Bla var jag och tittade på Field montern. Det var kanske lite mycket på väggarna men det var samtidigt informativt. Hundarna däremot var icke representativa för rasen.
Så började bedömningen. Det här var den hane jag fastnade mest för, och det var innan jag visste att det var en "kusin" till Cosse. Det är Rowambell Regal Knight e Kingsmist Eternal Knight u Havelli Just in Time
Det var Mrs Pamela Rowland som dömde Fielden. Still going strong! Här tittar hon på Coverwill Traveller´s Joy. I klassen Good citizen dog scheme, född -97.
Lite tikar fanns med också, av någon anledning så får jag inte så mycket bilder på tikar. kan inte förstå varför.. Fr v. Kingsmist F´Arran with Mannoch more, (faster till Cosse), Ridgetor Gillie, Tayowen Touch of Dignity och Jesham Scotch Argus over Moregin.
Tv. har vi Best in Breed, SH CH/AUST CH MANUNGA FIELD OV DREAMS, Th. Reserv bitch Cert. SOBERHILL WILD ANGELICA
Efter utställningen hittade vi på en väldigt trött farmor till Cosse. SH CH KINGSMIST ANNELIESE SHCM som blev 3 bästa veteran tik. Visst ser man likheten!
SH CH/IR SH CH KINGSMIST ETERNAL KNIGHT SHCM blev Reserv Dog. Även honom hittade vi efter utställningen ganska så trött. Väldigt lik sin bror Skipper.
Så var det dags att lämna Haye Pastures Farm. Det hade inte varit fel att stanna ett par dagar till.
Den här hittade jag vid en grusväg mellan åkrar och hagar mitt i obygden. Kanske vore något för oss här hemma!
Så här långt har våren kommit i England. Man blev allt lite avvundsjuk. Men snart är den väl här också hoppas jag.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.06 | 12:39

Underbar bild! ❤️

...
10.02 | 20:25

Vi fick låta vår älskade Dickens somna in i går efter ett hastigt sjukdomsförlopp - lättar att titta på bilder och planera för en ny älskade kompis.

...
07.05 | 18:51

oj va jag blir sugen på en field igen jag hadde bagsty elora

...
08.11 | 16:44

Vad roligt att gå på kurs med flera hundar som är av samma ras. Tråkigt med Cosmos extra mamma. Hos mig är det snö och 13 minus, burr.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS